Ture Quad

Aventură pe patru roți

Ture Quad
Aventură pe patru roți

ATV-ul este, de asemenea, un dispozitiv potrivit pentru explorarea drumurilor forestiere echipate cu un popular motor exploziv.
Baza noastră are mai multe ATV-uri CFMOTO 2021. În timpul excursiilor, ghizii noștri oferă o priveliște asupra peisajelor frumoase ale Munților Harghita, mergând de-a lungul drumurilor forestiere.
Tururile încep sub îndrumarea unui ghid, după antrenament și după ce acesta se asigură că stăpâniți toate vitejiile mașinii.
Vehiculul poate fi condus numai de persoane cu un permis de conducere categoria „B” valabil! ATV-urile sunt pentru 2 persoane, dar începem tururile doar dacă închiriați minim 2 ATV-uri! Total capacitate maximă de încărcare: 200 kg/quad!
Este necesară preînregistrarea!
 
Ture:
  • 1. Experiența aventurierilor începători: (tur de 1 oră): turul oferă o perspectivă asupra frumuseților din Izvoare. 
    Prețul este de 350 lei/ATV ( Prețul conține suma pentru două persoane)
  • 2. Turul Vărșag: (tur de 5 ore): În timpul turului vom vizita Vărșagul și vom vedea cascada și turnul de belvedere din Vărșag pe drumurile forestiere. Cu ocazia aventurii, începând de la punctul de bază, atingând Șicasău, ajungem la cascada din Vărșag și apoi la belvedere. În partea a doua a turului vizităm și lacul de acumulare din Zetea. 
    Prețul turului este de: 850 lei/ATV (Prețul conține suma pentru două persoane)

Galerie: