Kerékpártúrák

Hátszél Bike

Kerékpártúrák
Hátszél Bike


Kerékpártúrákat szervezünk általunk biztosított prémium kategóriás pedelec kerékpárokkal. Nekünk fontos a természet szeretete, a mozgás, a sport.
Célunk, hogy bevezessük túrázóinkat a kerékpározás okozta örömökbe.


Ha nyitott vagy egy kis csapattal a természetben való mozgásra, kikapcsolódásra, akkor itt a helyed, hívj minket bizalommal. Az e-Bike  segítségével kortól, nemtől függetlenül átélheted az aktív életmód és mozgás örömét.

További információt a +4(0)742 983 352-es telefonszámon kérhet Vajda Máriától vagy írjon az info@hatszelbike.ro -email címre!

 

 

„Madarasi Hargita” túra

A  Madarasi Hargita Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környező hegységekre és medencékre.
Mesebeli fenyőerdő között tekerhetünk murva és aszfaltúton, kb. 20km-en, 1000 méteres szintkülönbséget hagyva magunk után.

Időtartam: min.4 óra 
Nehézségi szint: 4
 

„Ivói vadaspark” túra

Az ivói vadaspark 320 hektáron elhelyezkedő terület, ahol szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók élnek természetes környezetükben.
Földúton tekerhetünk végig, közben fotózhatunk

Túra hossza: 20km.
Idő: min.4 óra 
Nehézségi szint: 2.

„Kilátók” túra

Székelyudvarhelytől 16 km távolságra található az oroszhegyi kilátó, ahonnan egy 21 méter magas építményről tekinthetünk szét az Udvarhelyi-medencére. Innen áttekerünk a közeli Jézus Szíve kilátóhoz, amely a 953 méter magas Gordon hegyen található.

Túra hossza: 36 km.
Idő: min. 5 óra 
Nehézségi szint: 5.

Galéria: