BAZĂ DE EXPERIENȚE

Pentru prima oară în Transilvania, la noi

DISTRACȚIE LA MAXIM

Baza noastră nou creată reprezintă destinația ideală a celor care doresc să se distreze și să se relaxeze în Izvoare la poalele munților Harghita Mădăraș. Restaurantul și heleșteul cu păstrăvi „Öreg Szivacs” se află de asemenea pe teritoriul bazei noastre. În inima văii oferim distracție și relaxare perfectă pentru orice vârstă. Suntem prima bază Segway în Transilvania, dar bineînțeles mai avem o gamă largă de programe de oferit, precum: Mountaincart, Via Ferrata, BIG AIR BAG și ture organizate la munții Harghita Mădăraș. Specialiștii noștri au grijă ca vizitatorii să aibă parte de distracție maximă.

Localitatea Izvoare se află la o distanță de 25 km de Odorheiu Secuiesc, sub pădurile de conifere și la poalele munților Harghita Mădăraș. Această zonă este foarte atractivă și frumoasă și ne prezintă valorile și comorile sale.
Probabil că în întreaga Europa nu mai există încă o regiune ca aceasta în care peisajul, mediul natural ar determina într-un grad atât de mare atât structura localităților, cât și modul de gândire al oamenilor, peisajul care de-a lungul secolelor a reușit să formeze întregul mediu după placul lui.

Programe

Ture Quad
Aventură pe patru roți

ATV-ul este, de asemenea, un dispozitiv potrivit pentru explorarea drumurilor forestiere echipate cu un popular motor exploziv.
Baza noastră are mai multe ATV-uri CFMOTO 2021. În timpul excursiilor, ghizii noștri oferă o priveliște asupra peisajelor frumoase ale Munților Harghita, mergând de-a lungul drumurilor forestiere.
Tururile încep sub îndrumarea unui ghid, după antrenament și după ce acesta se asigură că stăpâniți toate vitejiile mașinii.
Vehiculul poate fi condus numai de persoane cu un permis de conducere categoria „B” valabil! ATV-urile sunt pentru 2 persoane, dar începem tururile doar dacă închiriați minim 2 ATV-uri! Total capacitate maximă de încărcare: 200 kg/quad!
Este necesară preînregistrarea!
 
Ture:
  • 1. Experiența aventurierilor începători: (tur de 1 oră): turul oferă o perspectivă asupra frumuseților din Izvoare. 
    Prețul este de 300 lei/ATV ( Prețul conține suma pentru două persoane)
  • 2. Turul Vărșag: (tur de 5 ore): În timpul turului vom vizita Vărșagul și vom vedea cascada și turnul de belvedere din Vărșag pe drumurile forestiere. Cu ocazia aventurii, începând de la punctul de bază, atingând Șicasău, ajungem la cascada din Vărșag și apoi la belvedere. În partea a doua a turului vizităm și lacul de acumulare din Zetea. 
    Prețul turului este de: 750 lei/ATV (Prețul conține suma pentru două persoane)

Mountencart
Ture în Izvoare

Montaincart este un mijloc nou dezvoltat și amuzant care ne oferă posibilitatea să ne dăm cu sania pe parcursul întregului an indiferent dacă este zăpadă sau nu. Scaunul ergonomic face posibil să ne putem concentra doar asupra plăcerii vitezei.

Big air bag
PERNA DE AER URIAȘĂ

BIG AIR BAG este o pernă de aer uriașă pe care se poate sări chiar și de la o înălțime de 60 m. Perna are o lățime și o lungime de 15 m și o înălțime de 3 m și îi așteaptă pe oaspeți care doresc să aibă parte de o aventură extremă pe teritoriul bazei noastre. 
Rezervarea prealabilă este obligatorie!
Prețurile se modifică în funcție de numărul salturilor și de numărul persoanelor (minim 5 persoane)

Via ferrata
Cale de fier

Calea de fier „Kecskevész” nou realizată în munții Harghita Mădăraș este prima cale de acest tip în zonă. 
Aceasta poate fi folosită în mod gratuit de toată lumea, însă este obligatorie purtarea echipamentului adecvat, vă putem asigura echipament complet (cască, ham, lonjă) și ghid pentru cucerirea căii Via ferrata!

TURE HARGHITA
TRANSFER LA MUNȚII HARGHITA

Plecarea este de la baza de experiențe și aventuri „Fáradt Bakancs”. Transferul la punctul cel mai înalt al munților Harghita Mădăraș accesibil cu mașină are loc cu o mașină de teren, traversând pădurile fermecate ale localității Izvoare.

Fáradt csőrikék
Școală de snowboard

„Fáradt Csőrikék” este un curs de snowboarding organizat de mai mulți ani. La aceste cursuri poate participa oricine. Programul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 10 ani. Baza noastră asigură: instructori autorizați și profesionali. Programul nostru este recomandat snowboarderilor avansați sau începători care doresc să învețe acest sport.

Trasee de bicicletă
Hátszél Bike


Organizăm ture cu biciclete pedelec de calitate superioară asigurate de noi. Noi apreciem natura, mișcarea și sportul.
Scopul nostru constă în a le prezenta turiștilor plăcerea mersului pe bicicletă.

Ture de E-bike, de schi, drumeáie și cu rachete de zăpadă

Vino și bucură-te de peisajele uimitoare ale munților Harghita, echipa Hargita Outdoor vă va ghida pe schiuri de tură, biciclete electrice, rachete de zăpadă sau bocanci.

Dream-balloon

Zbor cu balon cu aer cald în jurul Odorheiu Secuiesc
Primul zbor cu succes din istorie sa efectuat cu un balon cu aer cald și a avut loc la 21 noiembrie 1783 la Paris. Din anul 2020, este posibil să încercați acest vechi zbor liniștit și pașnic și în jurul Odorheiu Secuiesc.

Rafting la Pensiunea Zetevár

Rafting la Pensiunea Zetevár - Raftingul practicat cu caiace de una sau două locuri este destinat turiștilor dornici de aventură si adrenalină, într-un decor natural de vis din Munții Harghita.
Zetevár Tours organizează tururi de rafting de 4-20 persoane, asigurănd o paletă largă de accesorii și echipamente necesare: caiace (1 sau 2 locuri), costume neopren, cizme caiace, cască de protecție, vestă de salvare.

Skydive Transilvania
Tot ceea ce vrei să faci - FĂ !

A face un salt din avion cu o pregătire adecvată, e ceea ce caută omul prin a se asemăna cu pasările şi la care mintea nu poate ajunge decât dacă încearcă măcar o dată.

Caiac
Caiac, canoe la Barajul Zetea - Zöld kalap

Utilizați caiac, canoe, paddleboard pe placul dvs. într-un mediu fabulos la Barajul Zetea!

Orice persoană care a vizitat Barajul Zetea știe cât de minunat este acest peisaj. Acum aveți ocazia să descoperiți lumea, Barajul Zetea, în liniștea voastră, mergând pe apă”. Puteți admira natura și puteți avea o experiență nemaipomenită.

Mobil Spa & Grill

Inchiriez ciubar și sauna mobil, cu bazin cu apa rece, și loc de foc pentru gratar, și ceaun. Ciubarul are acoperis ridicabil.
Prețuri pentru ciubar:
    500 de lei /zii
    700 de lei/2 zile
    900 de lei /3 zile
Prețuri pentru sauna : 
    300 de lei/zii
    400 de lei/2 zile
    500 de lei/3 zile
Cibarul are interior plastic!

Contact

Sunteți interesați de serviciile noastre sau aveți întrebări? Contactați-ne

Telefon

HU/RO: 0742 108 472

HU/EN: 0742 108 471

Adresa de e-mail

info@faradtbakancs.ro

GPS

Lat: 46.4655

Lng: 25.4820